شومینه

 بهترین طراحی داخلی خانه های دوبلکس کوچک

طراحی داخلی خانه های دوبلکس کوچک

خانه های دوبلکس از جمله ساختمان های پرطرفدار هستند که به منظور استفاده بهینه و حداکثری از متراژ زمین و داشتن منزل لوکس، ساخته می شوند. طراحی داخلی این خانه ها بسیار مهم است و در دو سبک کلاسیک و مدرن، انجام می شود. راه پله شیک، استفاده از رنگ های متنوع در محیط، نصب کفپوش چوبی و تعبیه شومینه برقی، از جمله موارد کاربردی برای طراحی داخلی خانه های دوبلکس کوچک هستند.

مشخصات خانه های دوبلکس

مشخصات خانه های دوبلکس

خانه های دوبلکس دارای دو طبقه هستند که راه پله، فضای همکف و طبقه بالا را از درون خانه به هم وصل می کند. در این خانه ها به طور معمول، پذیرایی و آشپزخانه در پایین و فضاهای شخصی مانند اتاق خواب ها در بالا قرار می گیرند.

انواع طراحی خانه دوبلکس

طراحی خانه های دوبلکس در دو مدل انجام می شود:

  • کلاسیک: خانه های دوبلکس کلاسیک، دارای مبلمان لوکس و تجملات زیادی هستند.
  • مدرن: سادگی، مهمترین ویژگی خانه های دوبلکس مدرن است. در این طراحی، فضای خانه خلوت و منظم است و فقط لوازم کاربردی به مقدار مورد نیاز وجود دارند و خبری از تجملات و زرق و برق نیست.

اصول طراحی داخلی خانه های دوبلکس کوچک

برای طراحی خانه های دوبلکس اصولی وجود دارد که با انجام آنها، می توان خانه ای با فضای دلنشین داشت. مهم ترین این اصول، به شرح زیر هستند:

1. طراحی خاص پله ها به عنوان نقطه کانونی

پله ها در خانه های دوبلکس، نقش چشمگیری دارند. با توجه به سلیقه خودتان و فضای خانه می توانید پله های گرد در وسط و یا پله های صاف چوبی، کاشی و شیشه ای در یک گوشه طراحی کنید.

طراحی خاص پله ها به عنوان نقطه کانونی 3 طراحی خاص پله ها به عنوان نقطه کانونی 2 طراحی خاص پله ها به عنوان نقطه کانونی

2. استفاده از شومینه برقی یا گازی

استفاده از شومینه برقی یا گازی

طراحی یک شومینه گازی یا برقی در نشیمن، علاوه بر داشتن خاصیت گرمایش، نمای شیک و لوکسی هم به محیط می بخشد.

3. نصب تابلوها و آثار هنری بر روی دیوارها

با توجه به بلند بودن دیوارهای خانه های دوبلکس، خالی ماندن آنها، نمایی بی روح و کسل کننده به خانه می دهد. نصب تابلو یا قاب عکس، یکی از اصول طراحی داخلی خانه های دوبلکس کوچک محسوب می شود و جلوه ای جذاب و دل انگیز به محیط می بخشد.

4. به کار بردن رنگ های متنوع

با توجه به سبک خانه خود می توانید از رنگ های متنوعی استفاده کنید؛ برای خانه های کلاسیک رنگ های گرم مناسب هستند و برای سبک مدرن، رنگ های نود انتخاب خوبی به شمار می روند.

5. نور پردازی صحیح

در طراحی خانه دوبلکس کوچک، نورپردازی نقش مهمی دارد. به کار بردن نور مخفی در دیوارها و سقف، جذابیت زیادی در محیط ایجاد می کند و باعث می شود که خانه بزرگتر از حالت واقعی، به نظر برسد.

6. ایجاد فضاهای مخفی برای ذخیره‌سازی

ایجاد فضاهای مخفی برای ذخیره‌سازی

در خانه های کوچک، برای جلوگیری از شلوغی محیط، می توان از فضاهای مخفی استفاده کرد. این فضاها شامل کمددیواری و زیرپله هستند که برای ذخیره سازی مورد استفاده قرار می گیرند.

7. طراحی باز فضاها

در خانه های دوبلکس کوچک، طراحی آشپزخانه و نشیمن به سبک باز، بهترین راه برای بزرگتر نشان دادن فضا و دلباز کردن محیط به شمار می رود.

8. استفاده از کفپوش های چوبی و سرامیکی

کف خانه دوبلکس از مهم ترین بخش های آن محسوب می شود. کفپوش های چوبی و سرامیکی گزینه های خوبی برای کف هستند و در همه قسمت ها، مورد استفاده قرار می گیرند.

استفاده از کفپوش های چوبی و سرامیکی

9. آینه کاری در فضای خانه های کوچک

آینه کاری به بزرگتر دیده شدن خانه های کوچک و دلباز نشان دادن آنها، کمک زیادی می کند. شما می توانید برای داشتن فضای بازتر و روشن تر، از آینه های تزئینی استفاده کنید.

آینه کاری در فضای خانه های کوچک

10. استفاده از دکوری های مختلف

خانه های دوبلکس به گونه ای طراحی می شوند که فضاهای مخصوصی را برای گذاشتن دکوریجات به وجود می آورند؛ با توجه به سلیقه خودتان می توانید اشیا و وسایل دکوری را در قسمت های مختلف، قرار دهید. این مورد، جزو کوچکترین اصول طراحی داخلی خانه های دوبلکس کوچک، به شمار می رود.

11. نصب لوستر

خانه های دوبلکس، سقف های بلندی دارد که با آویزان کردن لوستر به آنها، می توان جلوه زیبا و خیره کننده ای به فضا بخشید. لوستر یا لامپ آویز را با توجه به تم خانه خود انتخاب و نصب کنید.

نصب لوستر

12. استفاده از گیاهان طبیعی

برای داشتن طراوت و حس خوب، می توانید چند گلدان گل طبیعی تهیه کنید و آنها را در قسمت های مختلف قرار دهید. گل ها نقش بسیار مهمی در گرما بخشیدن به خانه و افزایش روحیه دارند.

جمع بندی؛ طراحی خانه های دوبلکس

خانه های دوبلکس، خانه های دو طبقه ای هستند که فضای همکف و طبقه اول با پله به هم وصل می شوند. در این خانه ها، معمولا نشیمن و پذیرایی در همکف و اتاق خواب ها در طبقه بالا قرار دارند. با طراحی داخلی اصولی می توان خانه دوبلکسی کوچک ولی در عین حال، لوکس داشت.

از جمله اصول طراحی داخلی خانه های دوبلکس کوچک، می توان به استفاده از کفپوش های چوبی و سرامیکی، توجه به پله ها، تنوع رنگ در خانه، نگهداری گیاهان طبیعی، آویزان کردن لوستر مناسب و تعبیه شومینه اشاره کرد. انواع شومینه برقی و گازی را می توانید از شومینه هنر تهیه نمایید و خانه خود را زیباتر و دلنشین تر کنید.

سوالات متداول؛ خانه های دوبلکس

از چه لوسترهایی می توان در خانه های دوبلکس کوچک استفاده کرد؟

با توجه به سبک خانه و بر اساس سلیقه خود می توانید لوستر مناسبی انتخاب کنید. اگر خانه شما به سبک کلاسیک طراحی شده، لوسترهای چندشاخه ای و اگر به سبک مدرن است، لوسترهای ساده تر یا لامپ های آویز گزینه های مناسبی هستند.

چه نوع پله هایی برای خانه دوبلکس مناسب هستند؟

با توجه به متراژ خانه، می توانید پله های گرد، پله های مارپیچ، مستقیم، منحنی و… طراحی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *